lauantai 31. joulukuuta 2011

ERIKOISPOSTAUS 3# : TÄMÄ VUOSI KUVINA

Tammikuussa Rasta tuli minulle, ja tietenkin tutustuimme paremmin toisiimme. Hyppäsin Rastalla ensimmäiset kerrat kotona (oik. ala kuva).  Myös veljeni ja äitini kokeilivat Rastaa ihka ensimmäistä kertaa.

Maaliskuusta ei ole juuri yhtään kuvaa, koska koneemme meni rikki. Ja kaikki tiedostot hävisivät. Onneksi sain jotkut kuvat pelastettua jo aikaisemmin toiselle koneelle...
Huhtikuussa lumet vihdoin ja viimein suli kokonaan, niin pääsi kunnolla hyppäämäänkin. Ja harjoittelemaan ensimmäisiin kisoihin... :)

Toukokuun kohokohta oli tietenkin esimmäiset kisamme. Kävimme myös muissa kisoissa, missä tuli joitakin aloittavienn kisaajien virheitä. Tein esimerkiksi esteen eteen voltin :D
Kesäkuussa en ehtinyt käydä kuin yhdet kisat, koska sairastuin. Olin yli kaksi viikkoa sairaana, ja tuona aikana veljeni ja äitini hoitivat Rastaa.

Heinäkuussa jatkoin taas kisailua, ja hyppäsin ensimmäisen 90cm! :) Käytiin Rastan kanssa Jumping Kemiössä. Kotona hypeltiin maastoesteitä, ja käytiin kerran uimassakin!

Elokuussa hyppäsin ensimmäisen alueluokan. Siitä tuli kuitenkin hylky kahdesta kiellosta.. :D

Syyskuusta pääällimmäisenä on tietenkin Ponien Este Vakka Cup voitto! Finaalissa pääsin uusintaan, mutta hyppäsin väärän radan, voitin kuitenkin, koska olin ainut joka pääsi uusintaan. Kävin myös ensimmäisissä koulukisoissani, ja olimme molemmissa luokissa ensimmäiset ei-sijoittuneet!

Lokakuussa kävin tietty edelleen valmennuksissa. Sain myös ensimmäisen kouluruusukkeeni! Ruusukkeita tuli myös esteiltä... :)


Marraskuussa kävin vielä pareissa kilpailuissa..

Joulukuulta mulla ei ole mitään muuta kuvaa.. Kävin kyllä vielä yksissä kilpailuissakin, mutta sieltä ei ole kuvia...

NYT HALUAN KUITENKIN TOIVOTTAA OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE!

2 kommenttia: